Najpoznatiji Big Brother par Marijana i Nemeš vjenčali se u Novigradu

0
Marijana Kovačević i Nikola Nemešević (foto: 24sata)
Marijana Kovačević i Nikola Nemešević (foto: 24sata)

Marijana Kovačević (32) i Nikola Nemešević (27) iz vijećnice u Novigradu u Istri, gdje ih je 8. kolovoza vjenčao samo matičar, izišli su odvojeno kako bi izbjegli fotografe. Mladoženju su čak i prijatelji zafrkavali da se tek oženio, a već je izgubio suprugu. Par, koji je strastvenu romansu još prije pet godina započeo pred kamerama u regionalnom reality showu “Big Brother”, na svadbu je zvao samo 20-ak ljudi, piše 24 sata.

Kako doznaju, ni Marijanina ni Nemešova obitelj nije se pojavila na vjenčanju u Istri. Mladenci su na najvažniji dan u njihovim životima bili opušteni, pa su se ujutro prošetali gradom i pili kavu.

U sedmom nebu

Nemeš je bio odlično raspoložen, a oduševljene zbog svadbe nisu skrivali ni njegovi prijatelji Nemeša su pred vijećnicu dopratili prijatelji, s kojima je dobro raspoloženi mladoženja, operni pjevač iz Požarevca, nazdravljao žesticama. Marijanu je pak u stopu pratila kći Korina (7), koju je pobjednica prvog regionalnog “Big Brothera” dobila u braku sa šibenskim pomorcem Ivanom Čvrljkom. Kninjanka ga je odmah poslije showa ostavila zbog pet godina mlađeg Srbina.

Mladenci su sve goste očito na vrijeme obavijestili o dress codeu jer su svi, osim nekoliko iznimaka, od glave do pete bili odjeveni u bijelo.

Sramežljiva Marijana

Marijana je nosila jednostavnu haljinu, a od fotografa se skrivala iza vjenčanog buketa. Nakon što su izmijenili bračne zavjete, vijećnicom se prolomio gromoglasan pljesak. Znatiželjnici, koji su jučer svjedočili skromnom vjenčanju u Novigradu, kažu kako su prije dolaska mladenaca njihovi prijatelji užurbano prskali salu osvježivačem od lavande, čiji se opojan miris osjetio čak i na ulicama. Marijani je vjenčanicu radila dizajnerica Kristina Bačić brenda Mishica. Nemešova mlada nije stigla na probe, stoga je dizajnerica uspješno napravila vjenačnicu samo uz pomoć njenih mjera.

Obzirom da je Marijana vrlo skladno građena i sitnija ni utrošak materijala nije bio prevelik. Zamišljena je kao koktel kratka haljina koja se sa dužim odvojivim dijelom pretvara u finiju elegantnu a opet jednostavnu kombinaciju savršena je za tu prigodu.

Trema mi je bila prevelika i jedva sam čekala da kuma koja ju je preuzela javi da je sve o.k. - ispričala je Kristina te otkriva da je za šivanje imala svega nekoliko dana.

Veza na daljinu

Marijanu umorila veza na daljinu Marijana i Nemeš u Istri su posljednja dva tjedna. Sve to vrijeme u najstrožoj tajnosti su planirali svadbu, koja je iznenadila mnoge jer je par često prekidao i mirio se. - Odnos im je bio turbulentan, ali njihova ljubav nikad nije bila upitna - rekao je prijatelj. Kovačević je 2014. ostavila Nemeševića jer joj je, izjavila je tad, ponestalo strpljenja za održavanje veze na daljinu.

- Imala sam najbolje namjere i zbilja sam dala sve od sebe, ali prekid je konačan. To je agonija koja je dugo trajala - izjavila je tad Marijana u televizijskom intervjuu. Sa srpskim glazbenikom ipak je još ovo proljeće obnovila romansu. Nemeš se od prvog dana odlično slagao s Marijaninom kćeri iz prvog braka, a zbog ljubavi je dugo živio na dvije adrese, zagrebačkoj i beogradskoj, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa