U Banskim dvorima demantiraju da premijer s poslugom ide na Brijune

0
Banski dvori
Banski dvori

U Banskim dvorima tvrde da je netočna informacija kako će premijer Tihomir Orešković ljetni odmor provesti u Vili Jadranka na Brijunima i da sa sobom na odmor vodi kuhare, konobara i spremačicu iz Banskih dvora, piše Večernji list. Štoviše, poručuju kako je lažna informacija da je DUUDI-ju već izdan nalog da se Vila Jadranka pripremi za premijera.

Neslužbeno se doznaje da će premijer najvjerojatnije za odmor u periodu od 1. do 15. kolovoza, kada su sve Vlade uzimale godišnji, odabrati državnu rezidenciju na Hvaru (gdje se s obitelji odmarao i bivši premijer Milanović), odakle će ići na Sinjsku alku i na obljetnicu Oluje u Knin. U Banskim dvorima su i cinični pa lopticu prebacuju i na Milanovića te kažu da Orešković neće na Hvar helikopterom aludirajući na Milanovićeve dolaske helikopterom na otok Krk...

"Ne može biti nikakvog naloga DUUDI-ju jer još nema konačne odluke gdje će premijer u kolovozu odmarati", tvrde u Banskim dvorima. Premijerova obitelj navodno je već dvadesetak dana smještena u MUP-ovoj vili na Kostabeli u Rijeci, a on putuje iz Zagreba u Rijeku, piše Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa