Alka Vuica odbila fotografiranje s Vlatkom Pokos u Poreču

0
Alku Vuicu i Vlatku Pokos oko kamere ipak je zabilježilo na pozornici (foto: 24sata)
Alku Vuicu i Vlatku Pokos oko kamere ipak je zabilježilo na pozornici (foto: 24sata)

Nakon najave nastupa Alke Vuice (55), Vlatka Pokos (46) napustila je binu predavši joj mikrofon bez riječi. Na voditeljičin osmijeh, barem za publiku, kantautorica je okrenula glavu. Cijele večeri na izboru za Miss i Mistera turizma u Poreču, nekadašnje prijateljice vješto su se izbjegavale i bilo je očito da ne razgovaraju. Iako su bile za istim šankom, svaka je bila u svom društvu. Nisu se osvrtale jedna na drugu i djelovale su kao da se ne poznaju, piše 24sata.

Nakon završetka izbora, pokraj izlaza na terasu, Alka i Vlatka našle su se okružene obožavateljima i prijateljima. Pokušali smo testirati njihov odnos zamolivši Alku za fotografiju s Vlatkom koja je bila tek metar, dva od nje. „Ma, neee“, bilo je sve što je Alka prozborila samo na ideju da se fotografira s Vlatkom.

Njihova 'ljubav' pukla je nakon što je 2007. Josip Radeljak izbacio Vlatku iz stana. Sve je kulminiralo svađom i sudskim postupkom jer je Pokos u svojoj knjizi “Život u raju“ nebiranim riječima nagazila Vuicu i njezina sina, zbog čega joj mora isplatiti 15-ak tisuća kuna, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa