Banjole večeras u znaku klapske pjesme, Medulin sutra ugošćuje folkloraše

0
Klapa Kampanel
Klapa Kampanel

Večeras će se u Banjolama (u uvali Portić, kod Paltana bara) održati klapska večer i koncert majstora klapske pisme, klape Kampanel. U organizaciji Općine Medulin, koncert započinje u 21 sat, a za posjetitelje je ulaz slobodan. Prošlogodišnja se klapska večer s nastupom klape Rišpet na istom mjestu pokazala iznimno uspješnom te je koncert privukao više od tisuću posjetitelja. Zasigurno će ovog puta publika za koncert biti zainteresirana, a sugestivan ambijent i kulisa uvale Portić omogućit će posjetiteljima izniman opuštajući doživljaj.

Na medulinskoj će se rivi 25. lipnja kod fontane održati sedma po redu kulturna manifestacija Medulinka, ove godine, u novom izdanju! Manifestacija započinje u 20 sati, a posjetiteljima će se predstaviti ljepota i raskoš hrvatskoga folklora kroz folklornu večer, u organizaciji DKUS Mendule i prijatelja: KUD-a Uljanik iz Pule i KUD-a Dvigrad iz Kanfanara.

Kroz jednosatni program biti će prikazana tradicijska glazba i ples više hrvatskih regija, nakon čega će se zabava nastaviti uz tradicionalnu gastronomsku ponudu i Anelide. Događaj organizira DKUS Mendula u suradnji s TZ OM.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa