Medulinski klub Mladost uspješan na natjecanjima u Kostreni i Češkoj

0
Predstavnici Mladosti u Kostreni
Predstavnici Mladosti u Kostreni

U Kostreni je 11. i 12. lipnja održana 1. Utrka za Kup Hrvatske u daljinskom plivanju perajama. RSK Mladost iz Medulina nastupila je u sastavu Mario Gortan, Denis Dobran, Marin Pekica, Ema Ivetić, Tijana Pavelić, Robert Čupev, Martina Pekica, Teo Dobran, Lean Osmanović, Manolo Buršić i Toni Pekica.

Robert Čupev pobijedio je u apsolutnoj kategoriji kao i Tijana Pavelić među ženama. Mlađa juniorka Ema Ivetić bila je druga u apsolutnoj kategoriji te prva u juniorskoj i mlađe juniorskoj kategoriji. Denis Dobran je među veteranima bio treći. U kategoriji mlađih kadeta pobijedio je Teo Dobran dok je Martina Pekica među mlađim kadetkinjama bila druga.

U isto vrijeme ženska ekipa Mladosti u sastavu Lea Ikić Čupev, Valeria Kirac, Ana Jerković i Saša Miloš nastupala je na 2. Utrci Svjetskog kupa u podvodnoj orijentaciji koja je održana u gradu Cheb u Češkoj. Nastupili su klubovi i reprezentacije Austrije, Njemačke, Italije, Kazahstana, Francuske, Češke, Španjolske, Slovačke i Hrvatske. Plivale su se pojedinačne discipline "M Course" i "Star" te grupna disciplina.

Natjecatelji Mladosti u Češkoj
Natjecatelji Mladosti u Češkoj

U disciplini "Star" Saša Miloš doplivala je do osmog mjesta dok je u disciplini "M Course" bila šesta, a Lea Ikić Čupev sedma. U grupnoj disciplini cure su doplivale do bronce. Saša Miloš u obje discipline te Lea Ikić Čupev u disciplini "M Course" otplivale su normu za ulazak u reprezentaciju Hrvatske koja ove godine nastupa na Europskom Prvenstvu koje se održava u Njemačkoj u Berlinu. Već sljedećeg vikenda u Fužinama se održava Državno prvenstvo u podvodnoj orijentaciji te 2. Utrka Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama.

Valeria Kirac
Valeria Kirac

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa