Za žitelje Umaga besplatan parking u centru grada

0
Veliki parking na Novoj obali
Veliki parking na Novoj obali

U godini u kojoj se, kao nikada do sada, gradi budućnost i ispisuje povijest velikim projektima i investicijama, Grad Umag odlučio je biti u koraku s vremenom i svim svojim sugrađanima omogućiti najbolje uvjete parkinga u centru grada. 

Umag, kao i njegovo stanovništvo, ubrzano se razvija i raste, stoga je na zadnjem kolegiju gradonačelnika Umaga donesena još jedna Odluka koja će uvelike razveseliti sugrađane i koja će svrstati Umag na listu rijetkih gradova koji svojim sugrađanima osiguravaju besplatan parking u užem centru grada.

Kako je predstavljeno na svečanom otvaranju nove umaške avenije, Odlukom gradonačelnika, svi će građani s prebivalištem na području grada Umaga i prometnom dozvolom izdanom od strane policijske postaje Umag moći besplatno i bez ograničenja koristiti veliki parking na Novoj obali tijekom cijele godine. Time je Umag postao prvi grad u Hrvatskoj koji ima organizirani sustav naplate parkinga, ali i organizirani besplatni parking za svoje građane u užem centru grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa