Koncertom Life Celebration otvara se festival života Poreč Open Air

0
Valamar Isabella Island Resort
Valamar Isabella Island Resort

Ovo će ljeto Poreč biti domaćin jednog od najvećih i najsadržajnijih hrvatskih festivala – festivala života Poreč Open Air koji će svim zainteresiranima pružiti bogatstvo zabavnog sadržaja na brojnim gradskim lokacijama. Službeni početak festivala – gala event pod nazivom Life Celebration – održat će se 9. lipnja na otoku Sveti Nikola u sklopu impresivnog Valamar Isabella Island Resorta. Program službenog otvorenja započinje obilaskom otoka Sveti Nikola, a nastavlja se ceremonijom otvorenja uz svečanu večeru i zabavni program. Uzvanici, partneri i gosti moći će uživati u Laserman Showu, nastupu Ante Gelo Jazz Banda, nastupu DJ-a te u velikom koncertu iznenađenja. Poreč Open Air je jedinstveno festivalsko događanje koje u Poreč u iduća tri mjeseca donosi više od 100 događanja na brojnim gradskim lokacijama.

Cilj „festivala života“ je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada i omogućiti svim stanovnicima i gostima da dožive novi duh grada Poreča. Tijekom više od tri mjeseca trajanja Poreč Open Air ponudit će više od stotinu glazbenih i kulturnih događanja,  a posjetitelji će svaki tjedan moći besplatno uživati u koncertima jazz i R&B glazbe, nastupima DJ-a, gledanju filmova pod zvijezdama, kazališnim predstavama te uličnim performansima. Poseban dio Poreč Open Air „festivala života“ su i veliki koncertni spektakli poznatih zvijezda čija su imena još uvijek tajna. Valamar Riviera je glavni sponzor partner i idejni pokretač projekta Poreč Open Air, čija je osnovna ideja organizirati zabavu tijekom cijelog ljeta u starom gradu. U suradnji s lokalnom zajednicom Valamar Riviera želi pokrenuti aktivnosti stvaranja doživljajnog turizma, a Poreč Open Air jedan je od takvih projekata.

Uz Valamar Rivijeru, Poreč Open Air Festival podržavaju Grad Poreč i Turistička zajednica Grada Poreča, čiji je zajednički cilj neprekidno unaprjeđivati imidž grada kao vodeće hrvatske turističke destinacije, te brojni drugi partneri i sponzori, a organizator festivala je tvrtka MPG. Sve upite oko ulaznica za koncert Life Celebration pošaljite na info@porecopenair.com. Program ovog središnjeg ljetnog događanja u Poreču dostupan je na www.porecopenair.com, a slijede još neka iznenađenja pa svi zainteresirani mogu u potrazi za informacijama i novostima u programu festivala Poreč Open Air posjetiti službenu Facebook stranicu festivala www.facebook.com/PorecOpenAirFestival.

Bogat i raznolik program

Program festivala Poreč Open Air izuzetno je bogat i raznolik pa će svatko pronaći nešto za sebe, bez obzira želi li uživati u glazbi, filmskoj ili kazališnoj umjetnosti ili pak uličnim performansima. Program Circus in the City na gradskim će ulicama svaki ponedjeljak ugostiti akrobate, žonglere i gutače vatre koji će pretvoriti središte grada u cirkuski šator, a na kraju svake večeri će se održati završni šou na ljetnoj pozornici na porečkoj rivi. Najmlađe će posebno privući program četvrtkom kad će gradske ulice izgledati bajkovito jer će njima šetati likovi iz crtanih filmova i pozivati sve na Bal princeza u slikovitom dvorcu na obližnjem otoku Sveti Nikola. Petak je rezerviran za laserski šou na rivi, a posjetitelji će se moći zabaviti u laserskom labirintu i osvojiti prigodne nagrade.

Oni željni plesa ili slušanja dobre glazbe uz čašu omiljenog pića moći će uživati u raznolikom glazbenom programu domaćih i inozemnih DJ-eva i glazbenika koji će izvoditi jazz, akustične uspješnice i R&B hitove na mnogobrojnim lokacijama u gradu, uključujući ljetnu pozornicu na rivi, terasu restorana Spinnaker, otok Sveti Nikola i čitav niz popularnih gradskih barova i lokala. Romantičari će doći na svoje uživajući u filmskim klasicima i hitovima pod zvjezdanim nebom u vrtu Ville Polesini, a odabir filmova zadovoljit će sve ukuse i uzraste. Istra Inspirit program je namijenjen cijeloj obitelji s ciljem upoznavanja i približavanja povijesti Istre i Poreča te lokalnih legendi. Posjetitelje otočnog ljetovališta Valamar Isabella Island Resort nedjeljom očekuje pravi edukativno-zabavni program uz kazalište na otvorenom s pratećim audiovizualnim elementima, plesom, dramskim izvedbama te različitim projekcijama.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa