Gala koncert Elis Lovrić i Franka Krajcara u INK

0
Franko Krajcar
Franko Krajcar

Pod pokroviteljstvom Grada Pule poznata kantautorica i akademska glumica Elis Lovrić, koja ove godine slavi 15 godina glazbenog stvaralaštva te etnoglazbenik i skladatelj Franko Krajcar, koji obilježava 10. obljetnicu autorskog glazbenog stvaralaštva, u četvrtak, 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula održat će gala koncert kao poklon građanima Pule.

Povod koncerta je Dan grada Pule i 71. obljetnica oslobođenja Grada, a pokretač projekta je Daniel Sponza. Na koncertu će kao gost nastupiti i poznati skladatelj i pijanist, istaknuti jazz glazbenik te višestruki dobitnik nagrade „Porin“ Matija Dedić, likovna umjetnica i pjesnikinja Nataša Buršić Krajcar te ovogodišnja sudionica projekta HRT-a „The voice“ Lara Demarin.

Koncert je poklon Grada Pule u povodu obilježavanja Dana grada a svi zainteresirani od ponedjeljka, 25. travnja moći će svoje besplatne ulaznice svakodnevno preuzeti na blagajni INK od 10 do 13 sati. To je sedma godina održavanja prigodnih koncerata pulskih glazbenika u povodu Dana grada Pule.

Elis Lovrić
Elis Lovrić

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa