Grad Poreč prvi put organizira Poslovni uzlet

0
S jednog od ranijih poslovnih uzleta
S jednog od ranijih poslovnih uzleta

Grad Poreč u suradnji s Istarskom županijom i Poslovnim dnevnikom po prvi put organizira Poslovni uzlet – besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a, kao i „Festival poduzetništva, obrta i OPG-a“, koji će se održati na Trgu slobode 6. svibnja 2016. godine, a na kojem će se predstaviti poduzetnici, obrtnici i OPG-ovi Poreštine.

Kao grad koji oduvijek njeguje poduzetnički duh i u kojem djeluju mnogobrojni poduzetnici i obrtnici, Poreč ove godine organizira edukacije i festival za sve one koji usavršavanje poslovnih znanja i vještina prepoznaju kao glavni put do uspjeha. Osnovni cilj Festivala je da se poduzetnicima Poreštine omogući platforma na kojoj će moći promovirati svoje proizvode i usluge, a istovremeno ostvariti nove poslovne kontakte, uz medijsku potporu s ciljem unaprjeđenja poslovanja. Uz izložbeni dio, u sklopu Festivala bit će organizirane i edukacije za školarce, gastro-show i besplatne degustacije, kao i koncert.

Prije samog početka Festivala na Trgu slobode, Teatrino Zajednice Talijana Poreč ugostit će Poslovni uzlet na kojem će se poduzetnicima i obrtnicima predstaviti prezentacija na temu „Razvoj poduzetništva u gradu Poreču“, nakon čega će lokalni poduzetnici prezentirati osobna iskustva i na dobrim primjerima iz prakse objasniti motivaciju koja ih je dovela od inovativne ideje do uspješnog biznisa.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i gradonačelnik grada Poreča Edi Štifanić te župan Istarske županije Valter Flego.

Polaznici će putem interaktivnih predavanja i uz savjete poslovnih i marketinških stručnjaka saznati najvažnije informacije o otvaranju vlastitog biznisa, brendiranju i povoljnom oglašavanju proizvoda. U sklopu edukacija svi zainteresirani informirat će se o mogućnostima za otvaranje poduzeća i naučiti koji su benefiti digitalnih alata pri izgradnji efektivne marketinške kampanje, dok će ih primjena znanja iz NLP tehnika dovesti do pravog liderskog stava i osposobiti za upravljanje poslovnim i ljudskim resursima.

Besplatne edukacije Poslovnog uzleta pomoći će zainteresiranima usvojiti vitalna poslovna znanja za dugoročno održavanje uspješnog biznisa, dok će „Festival poduzetništva, obrta i OPG-a“ predstaviti Porečanima i gostima raznolikost te bogatstvo poduzetničke i obrtničke ponude Poreča i Poreštine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa