Luka Brgić: Europski prvak u harmonici postao zastupnik za Hrvatsku

0
Luka Brgić
Luka Brgić

U životu je najvažnije raditi ono što voliš a kada to postigneš, onda si uspješan u onom što činiš. To dokazuje i 20-godišnji Luka Brgić, državni i europski prvak u harmonici koji je svoj život posvetio glazbi od koje danas, unatoč tome što ima tek 20 godina, živi.

Ovaj školovani glazbenik iz Pule, uz brojne instrumente koje svira ipak je svoje znanje usmjerio prema harmonici koju svira od svoje četvrte godine. Brgić je svoj talent i znanje usavršavao kod priznatog slovenskog kralja harmonike Denisa Novata, čime je doslovno učio od najboljih.

I upravo svo svoje znanje koje danas ima odlučio je prenijeti na druge, time što je u Puli otvorio prvu školu harmonike gdje svoju ljubav prema harmonici 'brusi' 20-ak učenika.

Ovaj 20-godišnjak koji je ujedno i klavijaturist u popularnoj grupi Koktelsi, dokazao je da se uz puno truda i upornosti snovi ostvaruju. Kruna dosadašnje karijere zasigurno je poziv iz Slovenije točnije iz Totter midi sistema za haromoniku, koji su prepoznali kvalitetu Luke Brgića i pozvali ga da bude prvi službeni predstavnik Totter midi sistema za Hrvatsku, inače jedan od dva najjača sistema u svijetu koje će hrvatski zaljubljenici u harmoniku, zahvaljući Brgiću moći imati i za sebe.

Ovom suradnjom Totter midi sistema i Luke Brgića odnosno Slovenije i Hrvatske, još jednom se dokazuje kako glazba i ljubav prema glazbi ruši sve barijere i granice.

U svakom slučaju Luka je primjer kako se uz puno truda, ljubavi i odricanja može postići sve što želimo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa