Koncert natjecatelja The Voice oduševio prepuno porečko kazalište

0
Koncert je održan 27. prosinca
Koncert je održan 27. prosinca

Kao dio adventskih programa u Poreču, 27. prosinca u porečkom kazalištu nastupilo je sedmero natjecatelja iz talent-showa The Voice, koje je u Poreču okupio domaći predstavnik – Gordan Gregurović - Gogo, koji je, u suradnji s Centrom za mlade Poreč i Gradom Porečom organizirao blagdanski koncert ovih vrsnih talenata.

Antonela Đinđić, Božidarka Matija Čerina, Kristian Ordulj, Daniel Jurišević, Mateo Pilat i naš Gordan Gregurović su kroz dva i pol sata zabavljali porečku publiku vrsnim izvedbama i odličnim repertoarom, u kojem je svatko iz publike mogao pronaći nešto za  sebe. Prepuno porečko kazalište, u kojem su bila ispunjena sva sjedeća i stajaća mjesta, uživalo je u domaćim i stranim skladbama, kao i prigodnim božićnim pjesmama.

Na samome kraju, pjevanju se pridružila i publika, koju je sedmero Voiceovaca sa svojim gostima, podiglo na noge finalnom izvedbom pjesme „Sretan Božić“.

Uz najbolje želje povodom blagdana, nakon koncerta svi su čestitali Gogu i Centru za mlade Poreč na organizaciji ovakvog događaja te poželjeli uskoro još jedno ovakvo druženje u Poreču. Ovogodišnji Advent u Poreču okuplja vrsne glazbenike i predstave u porečkom kazalištu, bogati program i poklone za 1400 porečkih mališana tijekom Porečke bajke, te odličnu inicijativu privatnih poduzetnika i Grada kojom je za sve omogućeno besplatno klizanje na „Ledenoj rivi“ u Poreču, a posebno veseli činjenica što su svi navedeni programi izuzetno dobro posjećeni, te omogućuju svim dobnim skupinama da tijekom blagdana pronađu nešto i za sebe.

Vrhunac blagdanskih događanja u Poreču svakako će biti spektakularan Doček Nove godine na Trgu slobode uz Jelenu Rozgu i goste iznenađenja, uz koje je zabava predviđena do ranih jutarnjih sati.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK / ICA NA ROŠTILJU

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA