Anton Kliman najveći donator HDZ-a iz Istre

0
Anton Kliman
Anton Kliman

Anton Kliman iz Vodnjana, dopredsjednik istarskog HDZ-a i vjerojatni budući saborski zastupnik  HDZ-a iz Istre (drugi na listi Domoljubne koalicije u 8. izbornoj jedinici), najveći je donator HDZ-ove izborne kampanje iz Istre. On je osobno donirao 2.000 kuna, a njegova tvrtka Barbariga nova d.o.o. iz Vodnjana, koja se bavi ugostiteljstvom, još 10.000 kuna.

Među dvadesetak donatora, koji su ukupno sakupili 62.000 kuna, našli su se i istaknuti stranački dužnosnici kao Ivan Bubić, predsjednik i Mario Bratulić, dopredsjednik Županijske organizacije HDZ-a, te Zrinko Kajfeš, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a iz Pule, koji su donirali po 2.000 kuna. 

Po 2.000 kuna donirali su i Ivica Butorac te njegova supruga Ines Nemet Butorac, Andrija Pešić, Marica Vlahović, Marino Roce i Vesna Babić iz Pule, Željko Vrhovac iz Vodnjana, Ivan Bubić iz Pazina i Marin Budiša iz Rovinja.

Damir Vanđelić iz Rovinja i Milan Meden iz Premanture donirali su po 3.000 kuna, a po 5.000 kuna Rolls Pekarna, vlasnice Jane Prekpalaj, tvrtka De Finni d.o.o. iz Pule, vl. Davora Matike, tvrtka Brioni d.d. iz Pule i Lirim Fetaj iz Vodnjana. (Eleonora Vlačić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa