Još danas i sutra prijave za audiciju festivala 3,2,1... Pjevaj

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Prijave za audiciju za „3,2,1... Pjevaj“, 1. Festival mladih pjevačkih talenata zaprimat će se još u srijedu 21. listopada, te četvrtak 22. listopada.

Prijaviti se mogu svi učenici bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi), a bitno je istaknuti da svaki kandidat na audiciju mora ponijeti vlastoručno potpisanu roditeljsku suglasnost za sudjelovanje te matricu pjesme s kojom će nastupiti (na cd-u ili usb-u).

Prijavni obrazac i suglasnost kao i upute i kriteriji za sudjelovanje nalaze se na službenoj stranici Grada Vodnjana  www.vodnjan.hr (rubrika novosti).

Ispunjen prijavni obrazac šalje se na e-mail 321pjevaj.canta@gmail.com .

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1, 23. listopada u 17:00 sati za sve osnovnoškolce te 24. listopada u 11:00 sati za srednjoškolce. Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma.

Na istoj lokaciji 6. studenog s početkom u 17:00 sati održati će se i polufinale festivala, kao i veliko finale 13. studenog u 20:00 sati. Za finalnu večer predviđen je prigodan zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa