Prijavite se na sedmi Rovinj Music Festival

0
Rovinju već sedmu godinu za redom ugošćuje zvijezde regionalne estrade i neafirmirane bendove
Rovinju već sedmu godinu za redom ugošćuje zvijezde regionalne estrade i neafirmirane bendove

Pripreme za sedmo izdanje Rovinj Music Festivala u punom su jeku. Naime, već sedmu godinu za redom Rovinj u prosincu ugošćuje zvijezde regionalne estrade kao i mlade neafirmirane bendove kojima su pruža mogućnost da se predstave pravoj publici i osvoje vrijedne nagrade.

Cilj festivala je upravo to, promocija mladih neafirmiranih bendova i tim povodom, kao i svake tako i ove godine do 15. studenog, otvorene su prijave za sudjelovanje na Festivalu a sve detalje i uvjete možete pronaći na službenom web-u RMF-a.

Ovogodišnje 7. izdanje Rovinj Music Festivala održat će se od 26. do 28. prosinca, iako će se brojna iznenađenja tek otkriti, iz bogatog programa valja izdvojiti nastupe autora brojnih hitova kao što su 'Tango', 'Mornarska majica' i 'Jantar', grupe Vatra i pulsko-zagrebačkog benda Radio Aktiva.

Ovogodišnje izdanje Festivala biti će bogatije za dva headlinera po večeri što znači da će svi posjetitelji moći uživati u više od pet sati svirke po večeri.

Uz velika imena hrvatske i regionalne estrade i četiri polufinalista koji će se boriti za titulu pobjednika kao i nagradu od 5 tisuća kuna, uskoro će biti poznat i kompletan program bogatog sedmog izdanja Rovinj Music Festivala, a u Rovinju ćemo ponovno ugostiti i prošlogodišnje pobjednike iz Čakovca, grupu Genova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa