Pula: Bježao policiji s heroinom i amfetaminom

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU istarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, izvijestila je istarska policija.

Naime, 16. listopada oko 17.35 sati, policijski službenici su u Palisinoj ulici u Puli,  zbog sumnje da prenosi drogu, pokušali kontrolirati 38-godišnjaka. Muškarac se odmah dao u bijeg, no policijski službenici su ga ubrzo sustigli i nad njim primijenili sredstva prisile, pri čemu je lakše ozlijeđen.

Osumnjičeni je uhićen, a kod njega su pronađene vrećice s bijelom i smeđom praškastom materijom, za koju je preliminarnim testiranjima utvrđeno da se radi o amfetaminu i heroinu. Od osumnjičenog je ukupno oduzeto 14.40 grama amfetamina i 6.45 grama heroina te će se oduzeta droga dostaviti na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 17. listopada u poslijepodnevnim satima, osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa