Kajfeš: Vjerodostojnost SDP-a je poput potopljenog leuta

0
Zrinko Kajfeš
Zrinko Kajfeš

„Peđa Grbin svjestan je kako je SDP kao stranka i on osobno najodgovorniji ne samo za povlačenje ovog  Zakona o izboru zastupnika u Hrvatski sabor, nego i  za ostale zakone koji padaju na Ustavnom sudu, pa se zato češe tamo gdje ga svrbi“, tvrdi Zrinko Kajfeš, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Pule.

O vjerodostojnosti gospodina Grbina, dodaje Kajfeš, najbolje govore  ocjene njegovih profesora, čija mišljenja Grbin ne uvažava na svom odboru, a pjevanje Thompsona pod utjecajem maligana i zabranjivanje Thompsona u trijeznom stanju također govori ponešto o „vjerodostojnosti“.

Nije Peđa izuzetak u svojoj partiji, smatra Kajfeš, te dodaje: „Vjerovatno se ugledao u Jovanovića, Stazića i samog šefa Milanovića. Jovanović sve što je dotaknuo pretvorio je u močvaru.  Stazić je partiju, ali i Sabor pretvorio u karikaturu. Ljetuje za sedam kuna, razbija državne aute, dok istovremeno drži lekcije iz socijaldemokracije“.

Šampionom nevjerodostojnosti Kajfeš je nazvao premijera Milanovića. Prema njegovom mišljenju nije čudno da je Milanović propao u diplomaciji (po vlastitom priznanju), nakon niza nepristojnih  i neprimjerenih izjava, koje više liče na prostačko, nasilno i uličarsko ponašanje. „Neprilagođenost ide do samouništenja kad najprije konstatira kako Srbi glasaju listom za njega, a već u drugoj rečenici proglašava ih barbarima“, kaže Kajfeš.

Nevjerovatnim smatra da se Milanović obraća premijeru Srbije rasisitičkim vicem. „Možda Milanović ne zna baš tako dobro engleski jezik , pa je čestu anglosaksonsku frazu i rokerski pozdrav, Peace Brothers preveo sa šaraj brate šaraj. Leut kojeg su uspjeli potopiti Milanovićevi ministri samo je još jedan simbol znanja, vještina, uspješnosti i vjerodostojnosti. Kao što ministri potapaju leut tako Milanović potapa državu“, zaključuje Kajfeš.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa