Preminula likovna umjetnica Beti Kranjčević

0
Beti Kranjčević
Beti Kranjčević

Nakon kratke i teške bolesti jutros je u svom domu u Vozilićima kraj Labina preminula likovna umjetnica Beti Kranjčević. Samo dva dana prije svog 40. rođendana i dva tjedna nakon 4. rođendana starije kćerke Dore, na čijoj je proslavi bila dobro raspoložena i puna optimizma. Činilo se da je ono najgore iza njih i ničim se nije moglo naslutiti da će sreća trajati tako kratko.

Nažalost, u utorak joj se stanje iznenada pogoršalo i hitno je prevezena u riječku bolnicu. Liječničke prognoze nisu bile dobre i Beti je na vlastiti zahtjev napustila bolnicu kako bi posljednje sate provela sa suprugom Deanom Ćakićem, 4-godišnjom Dorom, 9-mjesečnim blizancima Marom i Rokom, te roditeljima, sestrom i nonom.                   

Beti Kranjčević rođena je 31. kolovoza 1975. godine u Rijeci. Diplomirala je kiparstvo kod prof. Josipa Diminića na Likovnom odjelu Filozofskog fakulteta u Rijeci 2000. godine. Izlagala je na nekoliko samostalnih izložbi slika, više skupnih izložbi slika i skulptura u zemlji i inozemstvu, sudjelovala je na nekoliko likovnih kolonija a dobitnica je i nekoliko nagrada. Od 2006. godine bavi se izradom suvenira i raznih dekorativnih predmeta, dizajnom i scenografijom. (E.V.)

Beti s Deanom, Marom, Dorom i Rokom snimljena 8. kolovoza
Beti s Deanom, Marom, Dorom i Rokom snimljena 8. kolovoza

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa