Pula: Supružnici se potukli pred djetetom, muškarac napao i policajce

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela prisila prema službenoj osobi, nasilje u obitelji i povreda djetetovih prava, a da je 29-godišnja hrvatska državljanka počinila kaznena djela prijetnja i povreda djetetovih prava.

Istraživanjem je utvrđeno da se 16. kolovoza oko 12.30 sati, u stanu u Puli, 31-godišnjak nasilno ponašao prema 29-godišnjoj supruzi, odnosno da ju je nekoliko puta udario, nakon čega mu je ona prijetila smrću te je oštrim predmetom ozlijedila sebe i pokušala ozlijediti 31-godišnjaka, i to sve pred malodobnim djetetom. Po dolasku policijskih službenika, muškarac, koji je bio pod utjecajem alkohola, nastavio se agresivno ponašati te je gurao od sebe policijske službenike, odbijajući postupati po izdanim upozorenjima i zapovijedima.

Radi savladavanja otpora, sprječavanja bijega, sprječavanja napada i ozljeđivanja te samoozljeđivanja osobe, policijski službenici su nad 31-godišnjakom primijenili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju. Ozlijeđena žena prevezena je u OB Pula s ozljedama neutvrđene težine, dok je muškarac lakše ozlijeđen prilikom primjene sredstva prisile.  Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 17. kolovoza u popodnevnim satima, osumnjičeni 31-godišnjak priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se protiv 29-godišnjakinje kaznena prijava podnosi u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa