Puležanka Ena Dellabernardina nova Kraljica Jadrana

0
Nina Jelenković, Ena Dellabernardina i Katarina Muše
Nina Jelenković, Ena Dellabernardina i Katarina Muše

Na glamuroznom izboru Kraljica Jadrana 2015. održanom u 14. kolovoza na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino-Lopar na otoku Rabu, za novu Kraljicu Jadrana okrunjena je Ena Dellabernardina iz Pule. Prvom princezom proglašena je Nina Jelenković iz Rijeke, a drugom princezom proglašena je Katarina Muše iz Splita.

Službeni fotografi su Ninu Jelenković izabrali za Kraljicu Fotogeničnosti, a kraljicom osobnosti proglašena je Puljanka Isabella Rokvić.

Na opće oduševljenje izbor su vodile i učinile ga nezaboravnim Matea Vukmirović i Maja Curavić, a za glazbeni dio programa bili su zaduženi zvijezde večeri Tara i Alen Bičević, kao i plesna skupina Megablast.

Djevojke su se žiriju predstavile u kupaćim kostimima „Rivage Line“  u kojima prevladavaju žive, razigrane  boje, dok im vid štiti brand „Pilot“ s najmodernijim izborom naočala i šešira. Salon vjenčanica  „Biba“ iz Pule i Rijeke omogućio je djevojkama look iz snova koji ostavlja bez daha u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća  „Pronovias“, “San Patrick“  i  „La Sposa“.

Cvijeće za idiličnu večer, djevojke, scenu  te  stol ocjenjivačkog suda aranžirala je Cvjećarna Lavanda. Za divne frizure finalistica i voditeljica pobrinulo se stručno osoblje frizerskog studia „Pascal“, a za zvjezdani look zaslužan je make up „Roberta“ s najnovijim stilovima šminkanja.

Za vrhunski vinski užitak pobrinula se poznata vinarija „Iločki Podrumi“. Nakon izbora organiziran je after party u Cocktail Baru „Bamboocho“, gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstaviti javnosti.

Osim pokroviteljskih nagrada djevojke su osvojile i poklon bonove Dea centra u iznosima: Kraljica Jadrana  10.000 kuna, Prva Princeza  5.000 kuna i Druga Princeza  2.500 kuna. Pobjednicu i princeze iduće godine očekuje izbor za Kraljicu Hrvatske 2016.

Ena Dellabernardina
Ena Dellabernardina

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa