Objavljena Konačna lista za upis djece u pulske dječje vrtiće

0
Dječji vrtić Izvor
Dječji vrtić Izvor

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće danas je objavilo Listu reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2015./2016. po dobnim skupinama i objektima na području grada Pule. Konačnu listu reda prvenstva za upis u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2015/2016 možete pogledati ovdje.

Roditelji djece koja će biti upisana u ovdje navedene vrtiće bit će pozvani ili su dužni nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termine inicijalnih razgovora. Također, roditelji čija su djeca primljena u DJEČJI VRTIĆ PULA na stranicama vrtića (www.dvpula.hr) trebaju skinuti  upitnik te ga ispunjenog donijeti u vrtić u zakazanom terminu zajedno s ostalom dokumentacijom. Prilikom inicijalnog razgovora potrebno je donijeti i presliku zdravstvene iskaznice djeteta, presliku cijepnog kartona djeteta te potvrdu o sistematskom pregledu djetetovog liječnika (ukoliko pregled nije obavljen do inicijalnog razgovora, potvrdu treba donijeti najkasnije do potpisivanja ugovora). Roditelji djece koja su ranije boravila u nekom od dječjih vrtića dužni su dostaviti potvrdu vrtića o podmirenju obveza.

Konačnu listu i sve pripadajuće priloge roditelji mogu pronaći na oglasnim pločama dječjih vrtića te na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr – rubrika „izdvojeno“) i Dječjih vrtića Pula (www.dvpula.hr), kao i na DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

Kako bi se pristupilo konačnoj listi, potrebno je slijediti sljedeće upute za pristup rezultatima upisa putem web servisa:

- Otvoriti web stranicu servisa http://evrtic.pula.hr/RezultatiUpisa.aspx
- Poveznica za pristupanje web servisu dostupna je i na službenim stranicama www.pula.hr, www.dvpula.hr i www.rintintin.hr
- U polje „Šifra“ unijeti znakove ispisane na polju „Internet šifra“ koje se nalazi ispod rednog broja potvrde
- Nakon unosa znakova u polje „Šifra“ kliknuti na polje „Potvrdi“
- Potvrdom valjane zaporke prikazat će se datoteke s rezultatima upisa
- Svaku prikazanu datoteku možete preuzeti

Rezultati Upisa

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/PRODAVAČICA TEKSTILOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA