Bodybuilder Selver Kasa: U dva dana dva puta šampion

0
Selver Kasa iz Poreča
Selver Kasa iz Poreča

Selver Kasa, 35-godišnji porečki bodybuilder, član hrvatske bodibilderske reprezentacije, osvojio je prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu i phisiqueu za žene i muškarce te pobijedio na Grand Prixu "King and Queen of the beach".

Oba natjecanja održana su u Poreču, prvo 6. lipnja u Pučkom otvorenom učilištu, a drugo dan kasnije u Caffe Del Maru. Organizirao ih je Bodybuilding klub “Veli Jože Poreč” pod pokroviteljstvom Bodybuilding saveza Hrvatske i Grada Poreča.

Na prvenstvu Hrvatske natjecanja su se odvijala u bodybuildingu, klasičnom bodybuildingu, body fitnessu i physiqueu, kategoriji u kojoj je Kasa je postao apsolutni prvak.  Grand Prixu"King and Queen of the beach" okuplja najbolje natjecatelje u kategorijama bikini fitness i muškog physiquea.

Kasa je ove godine predstavljao Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Španjolskoj, a ovim je uspjesima potvrdio svoje mjesto u reprezentaciji. Od početka ove godine trenira ga eminentni zagrebački trener Marko Barić. U svojim prvim izjavama koje je dao nakon održanog natjecanja porečki šampion je među najzaslužnijima za svoj uspjeh naznačio svoju zaručnicu Martinu Herak, etabliranu modnu dizajnericu, inače kćer Ivana Heraka. (Robi Selan)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa