U Labinu otvoren RE/MAX Plus ured za prodaju nekretnina

0
 Labinski ured RE/MAX agencije nalazi se u Zelenicama
Labinski ured RE/MAX agencije nalazi se u Zelenicama

RE/MAX Plus u Labinu je licencirani RE/MAX ured za prodaju nekretnina na području istočne obale Istre i nudi pristup širokom spektru različitih nekretnina vezanih uz sve prirodne ljepote tih područja. Položaj grada Labina čini ga odličnim strateškim partnerom za područje od Opatije do Pule pa stoga ni ne čudi da je ured globalnog sustava franšiznih agencija za nekretnine RE/MAX lociran upravo u tom gradu.

RE/MAX ured Labin se od svojeg otvorenja 2014. godine može pohvaliti velikim postotkom prodanih nekretnina, ali i velikim brojem zadovoljnih kupaca. Uredi RE/MAX agencije, za svoje klijente odrađuje kompletan proces prodaje ili kupnje nekretnine; od inicijalne provjere nekretnine, pravnih potvrda do finalizacije same prodaje i predaje nekretnine što znači da klijent u svakom trenutku ima profesionalnu podršku i pomoć u postupku kupnje, prodaje ili najma nekretnine. 

„Klijenti koji su svoje nekretnine kuplili ili prodali preko naše agencije vrlo su zadovoljni našim radom. Na području na kojem mi radimo, od Opatije do Pule, imamo velik postotak uspješno prodanih nekretnina, a ključ našeg uspjeha je u našem pristupu jer vodimo računa o potrebama svakog klijenata ali i važećoj  zakonskoj regulativi. Klijentima uvijek nudimo cjelovita, kvalitetna i brza rješenja i oni to cijene. Uvijek smo u potrazi za novim nekretninama i opseg posla se povećava pa tako trenutno tražimo i nove suradnike za rad u našem uredu “, poručili su iz labinskog ureda RE/MAX agencije.

Erna Radičanin, voditeljica labinskog ureda RE/MAX agencije
Erna Radičanin, voditeljica labinskog ureda RE/MAX agencije

O agenciji za nekretnine RE/MAX

Franšizna mreža agencija za nekretnine RE/MAX osnovana je u Americi još 1973. godine, a svoje poslovanje u Europi pokrenula je 1994. godine. Danas je RE/MAX jedan od glavnih aktera na tržištu nekretnina u svijetu, sa 6.567  ureda u neovisnom vlasništvu u kojima globalno djeluje 97.647 prodajnih predstavnika u 95 država svijeta. U Europi su zastupljeni s preko 13.000 prodajnih predstavnika u više od 1.500 ureda u 32 zemlje među kojima su Hrvatska, Slovenija, Austrija, Mađarska, Češka. RE/MAX je nedavno obilježio 42. godišnjicu, i to slaveći izniman rast i uspjeh. Prema svjetskoj top ljestvici franšiza za 2013. godinu američkog magazina Entrepreneur, RE/MAX je proglašen broj jedan franšizom za poslovanje s nekretninama. Ovime je smješten uz vodeće svjetske franšize, a uvršten je i u knjigu Howarda Rothmana „50 kompanija koje su promijenile svijet“. (Plaćeni oglas)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa