U centru Pule udario ženu i pokušao joj ukrasti torbicu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela razbojništvo i teška krađa.

Naime, policija je 23. siječnja zaprimila dojavu da je oko 14.40 sati, u Zagrebačkoj ulici u Puli, nepoznati počinitelj udario 46-godišnju ženu i pokušao joj oduzeti torbicu. Budući  je žena čvrsto držala torbicu, počinitelj nije uspio u svom naumu te je pobjegao.

Policijski službenici odmah su se uputili prema mjestu događaja te su oko 15 sati, u Nazorovoj ulici, zatekli 24-godišnjaka te su ga,zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo,uhitili i priveli u policijsku postaju. Provedenim istraživanjem, policijski službenici su utvrdili da je mladić, prije napada u Zagrebačkoj ulici, počinio još jedno kazneno djelo.

Naime, oko 14.30 sati, u Ulici Kaštanjer, prišao je 63-godišnjoj ženi te joj je iz ruke istrgnuo torbicu. Žena je potrčala za njim, a u pomoć joj je priskočio i građanin, koji se zatekao na mjesto događaja i koji je uhvatio počinitelja. Građanin je vratio ženi torbicu, no tada mu se počinitelj istrgnuo i pobjegao.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. siječnja u jutarnjim satima, osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa