Vodnjansko ljeto: U subotu Perojska fešta

0
Perojska fešta (Foto: Glas Istre)
Perojska fešta (Foto: Glas Istre)

Prošli je vikend usprkos hladnijem vremenu, bio zagrijan bogatim programom Vodnjanskog ljeta. Na prepunoj placi, Narodnom trgu u Vodnjanu, petak je bio u znaku glazbe. Cijeli trg orio se zajedničkom pjesmom brojne publike, Tomislava Bralića i klape Intrade.

Novi tjedan nosi nove programe i razne sadržaje koji će zasigurno naći svoju publiku. Od programa tijekom vikenda, izdvajamo 6. Dane stvaralaštva te tradicionalnu Perojsku feštu koja će se održati u subotu, 19. srpnja.

Perojska fešta započinje u petak u sportskom tonu, turnirima u šahu te malom nogometu s početkom u 17 odnosno 18 sati. U subotu u 9 program započinje Svetom liturgijom u Crkvi Svetog Spiridona u Peroju, a za popodnevne sate zakazano je otvorenje izložbe „Perojci i Prvi svjetski rat“. Nakon otvorenja izložbe počinje igra potezanja konopa, kulturni program pod pokroviteljstvom ZT Vodnjan, KUD Savičenta, KUD Uljanik i Folkorne sekcije DPC „Peroj 1657“. Od 22 sata na tapeti počinje prava fešta gdje će goste zabavljati Koktelsi. Organizator manifestacije je Društvo Perojskih Crnogoraca 'PEROJ 1657'

Dani stvaralaštva

Dani stvaralaštva u organizaciji udruge ARTSTUDIO iz Pule počinju u četvrtak, 17. srpnja u 21 sat na prostoru Palače Portarol. Očekuje vas modna revija, ali i razni nastupi, plesne točke, izvedbe mladih umjetnika i druga iznenađenja.

Uz voditeljicu Dijanu Marić Odobašić provest ćete lijepe trenutke u prekrasnom okruženju Palače. U sklopu prezentacije Dana stvaralaštva, održat će se velika modna revija, a nastup vodnjanske glazbenice Ane Predan uljepšat će ovaj događaj. Gosti Dana su plesačice Art Dance studija iz Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa