S lažnom diplomom logopeda radila u vrtiću i osnovnoj školi

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Umaška i bujska policija dovršile su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom s područja Umaga zbog sumnje da je počinila kaznena djela krivotvorenje isprava, nadriliječništvo i ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Ženu se sumnjiči da je u Italiji pribavila krivotvorenu diplomu fakulteta u Padovi, temeljem koje je sklopila ugovore od djelu te je od 2005. godine, u jednom dječjem vrtiću na bujskom području i u jednoj osnovnoj školi na umaškom području, obavljala poslove logopeda. Osim što je radila u vrtiću i u školi, 38-godišnjakinja je usluge logopeda, uz novčanu naknadu, pružala i u svom domu na području Umaga.

Također ju se sumnjiči i da je počinila kazneno djelo ovjeravanje neistinitog sadržaja, obzirom je u listopadu 2013. godine, u javnobilježničkom uredu u Novigradu, ovjerila navedenu krivotvorenu diplomu. 

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 13. lipnja u poslijepodnevnim satima, 38-godišnjakinja je privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa