Grubiša i Ujčić najbolje istarske boćarice

0
Osvajačice medalja
Osvajačice medalja

Tanja Grubiša i Anika Ujčić, boćarice Labina, osvojile su naslov prvakinja Istre u parovima, na prvom, povijesnom županijskom prvenstvu za boćarice odigranom u Babićima nedaleko Umaga.

Grubiša i Ujčić su u finalu pobijedile svoje klupske kolegice Snježanu Klanjac i Dianu Baran. Brončane medalje pripale boćaricama pulske Nove Verude, trećeplasiranim Ondini Maras i Hani Škuflić, te četvrtoplasiranim Tanji Arsenić i Mariji Mauši.

Na prvenstvu se natjecalo devet parova iz četiri istarska kluba koja u svojim redovima imaju registrirane boćarice, već spomenutih Labina i Nove Verude, te Plamena iz Babići i Pule Squalus.

Prvenstvo je izvrsno organizirao jedan od najmlađih istarskih boćarskih klubova Plamen iz Babići koji je na račun svog domaćinstva dobio sve pohvale sudionica natjecanja i njihovih pratitelja, te su sve natjecateljice izrazile nadu da će se i sljedeće godine ponovno okupiti na jednom od županijskih prvenstava u Babićima. Suorganizator prvenstva bio je Boćarski savez Grada Umaga.

Dva najbolja para s prvenstva Istre stekla su pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske koje će se 6. i 7. rujna odigrati u Komiži na otoku Visu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa