Slijedi vikend pun zabave u Šijanskoj šumi

0
Program se održava u sklopu projekta Proljeće u Šijanskoj šumi
Program se održava u sklopu projekta Proljeće u Šijanskoj šumi

Povodom obilježavanja Dana Grada Pule ove nedjelje, 4. svibnja 2014. nastavlja se prigodan program u sklopu projekta „Proljeće u Šijanskoj šumi“. Već uobičajeno, program će započeti u 15.00 sati sa članovima Šahovskog kluba Pula igranjem šaha s velikim figurama, te uz Konjički klub Paradiž jahanjem konja na centralnoj poljani.

Najmlađi će i ove nedjelje moći uživati u društvu plesnih papučica malih balerina iz Društva naša Djeca Pula i Medulin pod budnim okom voditeljica Branke i Jelene. Članovi sportskog društva Kockice i ostali mali posjetitelji koji će se pridružiti moći će se okušati u sportskom natjecanju disciplina: mali maraton, skok u dalj, sprint i bacanje loptice. Najbolji će kući ponijeti šumsku nagradu. Ljubitelji borilačkih vještina moći će pogledati kako vježbaju samoobranu članovi kluba Krav Maga Pula.

Svake godine uz nas je i Klub belgijskih ovčara „Istrijan“ koji nam demonstriraju dresuru pasa. Članovima Plesne skupine AB Original izvodit će vratolomije koje ostavljaju svakoga bez daha uz glazbu. I za kraj, ove nedjelje u Šijanskom programu Proljeća svoju premijeru će izvesti grupa Infinity i njihovi gosti Rosso latino.

Svi su pozvani za bogat i zabavan program u Šijanskoj šumi! U slučaju lošeg vremena program se odgađa, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa