Besplatna radionica i plesna večer povodom Svjetskog dana plesa

0
Radionica i plersna večer potpuno su besplatne za sve zainteresirane
Radionica i plersna večer potpuno su besplatne za sve zainteresirane

Povodom Svjetskog dana plesa koji se obilježava 29. travnja Plesni Centar Studio iz Pule pod vodstvom Radina Fabrisa i Rosemarie Miletić, 26. travnja od 21 do 4 ujutro u Hotelu Histria Night Club Pula, organizira Plesnu večer posvećenu plesu i zabavi za sve plesače i one koji žele postati.

Program se sastoji od besplatne radionice Ruede de Casino koj započinje u 2 sat i koju će voditi plesni instruktori iz Rijeke Dejan i Ingrid, zatim promocije Torpedo Festivala s podjelom bogatih nagrada, te glazbeno osvježenje live benda Sunčane Naočale ( Sunglasses Band), koji će svirkom uživo podignuti atmosferu te večeri.

Pozivaju se svi ljubitelji plesa, glazbe i dobre zabave da nam se pridruže proslavi nudi pregršt dobrog plesa i to ne samo Salse, Bachate i Kizombe, nego i Disco-foxa, Tanga i Valcera, te odličnu zabavu.

Cilj radionice i plesne večeri je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova i vrsta, te promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, poticanje društvene socijalnosti  odraslih kao i poticanje zdravlja i rekreacije.

Ulaz na radionicu i Plesnu večer je besplatan.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa