Miletić i Bandić razgovarali o suradnji Pule i Zagreba

0
Milan Bandić i Boris Miletić
Milan Bandić i Boris Miletić

Čelnici Grada Pule na čelu s gradonačelnikom Borisom Miletićem, sastali su se 9. travnja u Zagrebu sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i njegovim suradnicima.

Miletić je iskoristio radni sastanak za prezentaciju primjera dobre prakse e-uprave, koja je dovela do veće transparentnosti poslovanja, lakšeg upisa djece u dječje vrtiće te pomogla poboljšanju efikasnosti rada gradske uprave, na zadovoljstvo Puljana. Miletić je iskoristio priliku kako bi domaćinima zahvalio na prijemu, ali i na potpori koju Grad Zagreb već dugi niz godina daje kulturnim, sportskim i tradicionalnim manifestacijama u Istri kao što su kazalište Ullyses, ATP turnir u Umagu, Trka na prstenaci dr.

„Nakon prezentiranja poslovanja pulske uprave, moje kolegice i kolege iskazali su želju za daljnjom suradnjom, s obzirom na pomake koje je Pula već napravila, a Zagreb još nije, ali i obrnuto. U tom smislu, za nekih mjesec dana prezentirat ćemo zagrebačke projekte u Puli“, najavio je gradonačelnik Bandić te dodao kako ga ova suradnja i prijateljstvo iznimno veseli.

Delegaciju Pule činili su, uz gradonačelnika, njegova zamjenica Elena Puh Belci i pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić. Uz zagrebačkog gradonačelnika, sastanku je prisustvovala njegova zamjenica Sandra Švaljek te pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, voditeljica Kabineta gradonačelnika Pavla Šušković, pročelnice Ureda za gospodarstvo i Ureda za programe i projekte Europske unije Mirka Jozić i Jelena Ricov, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Tedi Lušetić, voditeljica Službe za međunarodnu i međugradsku suradnju Vesna Šimić te voditeljica Odjela za turizam Martina Bienenfeld, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa