Bruno Blašković iz Vodnjana nastupio za mladu plivačku reprezentaciju Hrvatske

0
Mlada reprezentacija Hrvatske u plivanju
Mlada reprezentacija Hrvatske u plivanju

Beograd je bio u subotu i nedjelju, 5. i 6. travnja, domaćin mladim reprezentacijama u plivanju iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije. Nastupalo se u 50 metarskom bazenu Sportskog centra Novi Beograd, a plivačice i plivači bili su podijeljene u dvije starosne grupe.

Kod plivačica grupu A činile su plivačice od 13 i 14 godina, a grupu B plivačice od 15 do 17 godina. Plivači u grupi A  bili su u dobi od 15 i16 godina, a u B grupi plivači od 17 do 19 godina. U svakoj dobnoj grupi, kao i disciplini, nastupilo je po dva plivača ili plivačica. Među reprezentativcima Hrvatske, njih 57, svoje mjesto zaslužio je i plivač Plivačkog kluba Pula, Bruno Blašković iz Vodnjana, koji se natjecao među plivačima grupe A.

Svoj obol dao je u disciplini 100 m leđno gdje je bio prvi za rezultatom 59.99 i na 50 leđno gdje je bio četvrti, s rezultatom 29.31. Na kraju, zbrajanjem bodova u svim disciplinama i grupama došlo se i do ukupnih pobjednika. Kod plivača Hrvatska je, ispred Slovenije, bila najbolja u objema kategorijama. Plivačice su bile druge iza Slovenije, dok je u ukupnom poretku plivačica i plivača pobjedu je sa 572 bodova osvojila Hrvatska ispred Slovenije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa