Gradovi Pula i Buzet pružili podršku pobratimljenom Čabru

0
Pulska i buzetska delegacija s gradonačelnikom Čabra Kristijanom Rajšelom i njegovom zamjenicom Vesnom Kovač
Pulska i buzetska delegacija s gradonačelnikom Čabra Kristijanom Rajšelom i njegovom zamjenicom Vesnom Kovač

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci, zamjenica gradonačelnika Buzeta Ana Pernić te pomoćnica pročelnika Ureda Grada Pule Lovorka Hajdić Golja posjetile su 28. ožujka Čabar, kako bi pružile podršku ovom gradu pogođenim elementarnom nepogodom. Bila je to i glavna tema razgovora pulske i buzetske delegacije s gradonačelnikom Čabra Kristijanom Rajšelom i njegovom zamjenicom Vesnom Kovač.

Naime, Čabar je nedavno zahvatilo snažno nevrijeme praćeno ledenom kišom koje je uzrokovalo velike štete u šumskom području, na imovini stanovnika te prekide u opskrbi električnom energijom. Grad Pula kao pobratim grada Čabra pokrenuo je inicijativu za pomoć te donacijom derivata pripomogao u lakšem prevladavanju izvanrednih uvjeta i normalizaciji svakodnevice njegovih građana.

Gradonačelnik Miletić u pismu podrške građanima Čabra izrazio je razumijevanje za tešku situaciju u kojoj su se našli te izrazio nadu da će se uvjeti za život što prije normalizirati „Kako bi se što prije smanjile negativne posljedice elementarne nepogode potrebno je zajednički djelovati u pružanju potpore te se nadam će i naša skromna donacija pripomoći u poboljšanju uvjeta i normalizaciji svakodnevice građana Čabra“, istaknuo je u pismu Miletić.

Elena Puh Belci, Ana Pernić i Lovorka Hajdić Golja tom su prigodom posjetile dječji vrtić i razveselile najmlađe prigodnim poklonima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa