Izgradnja prometnih površina i oborinske odvodnje u Škatarima

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 31. ožujka u jutarnjim satima izvršit će se uvođenje izvođača u posao izgradnje prometnih površina i oborinske odvodnje dijela Ulice Videlanka u naselju Škatari u Puli. Radovi će se izvoditi prema sklopljenom Ugovoru IV o izvođenju radova, odnosno prema sklopljenom Okvirnom sporazumu za izgradnju prometnih površina, oborinske odvodnje, javne rasvjete te rekonstrukcije vodovodne mreže Škataranske ulice i dijela Ulice Videlanka, zaključenog s najpovoljnijim ponuditeljem Cesta d.o.o. Pula po provedenom javnom nadmetanju. Vrijednost ugovorenih radova prema Ugovoru IV iznosi 512.400,00 kuna s PDV-om.

Istodobno, a u svrhu rješavanja cjelokupne infrastrukture naselja, u obuhvatu izgradnje prometnice izgradit će se i fekalna kanalizacijska mreža sukladno Ugovoru o izgradnji sklopljenog s društvom Vintijan d.o.o. Pula u vrijednosti od  433.527,53 kuna s PDV-om.

Stručni nadzor građenja obavljat će društvo Via Ing d.o.o. Ugovoreni rok izgradnje iznosi 45 radnih dana, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa