U Buzetu pao traktorom niz padinu, u Puli ozlijeđen kopačicom

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave istarske, 12. ožujka su evidentirane dvije nesreće prilikom obavljanja poljodjelskih radova. Prva nesreća dogodila se oko 9 sati, u Ulici Jasne Crnobori u Puli, kada je 76-godišnjak iz Pule, u vrtu iza kuće obrađivao zemlju uz pomoć kopačice.

U jednom trenutku, muškarac se spotaknuo i pao, kojom prilikom ga je kopačica zahvatila po tijelu. Zbog zadobivenih ozljeda, 76-godišnjak je prevezen u OB Pula, gdje je zadržan na liječenju.

Druga nesreća dogodila se poslije 16 sati, u naselju Škuljari kod Buzeta, kada je 70-godišnjak iz Škuljari, u dvorištu obiteljske kuće, tovario gnojivo te se u jednom trenutku traktor prevrnuo i pao niz padinu. Muškarac je zbog zadobivenih ozljeda prebačen u KBC Sušak, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, radi čega je zadržan na liječenju, izvijestila je istarska policija.

Budući započinje vrijeme obavljanja poljodjelskih radova, Policijska uprava poziva građane na povećani oprez prilikom rukovanja alatima za obradu zemlje, radnim strojevima te prilikom upravljanja traktorima, upravo kako bi se spriječili ovakvi događaji i povećala sigurnost ljudi i imovine. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa