O trgovačkom sudu u Pazinu i sjedištu Istarske županije u Saboru raspravljalo tek sedmero ljudi

0
Sablasno prazne ostale su saborske klupe (foto: Večernji list)
Sablasno prazne ostale su saborske klupe (foto: Večernji list)

Sablasno prazne ostale su saborske klupe kada se raspravljalo o zadnjoj točki dnevnog reda koju je predložio IDS-ovac Valter Boljunčić, a na kraju se nitko niti iz njegove stranke nije pojavio na raspravi, piše Večernji list.

- Eto ostalo nas je svega sedmero. Toliko o ozbiljnosti predlagača kojega nema na predstavljanju ovoga zakona - kazao je onima koji su još ostali u sabornici nezavisni zastupnik Damir Kajin. Sa snimke se teško može razabrati i tih sedmero zastupnika.

"Obično politikantstvo"

Inače, raspravljalo se o Boljunčićevu prijedlogu da se Pazinu vrati sjedište trgovačkog suda a da se sjedište Istarske županije iz Pazina prebaci u Pulu.

Nakon što je Kajin govorio u ime svog kluba za pojedinačnu raspravu se javila SDP-ovka Tanja Vrbat koja je ovaj prijedlog nazvala "običnim politikantstvom". - Ovaj prijedlog zakona nazivam običnom političkom igrom i neuvažavanjem ne samo građane nego i Istre kao takve. Rasprava je trajala punih 10 minuta, a nije mogla duže niti trajati jer ionako više nikoga nije bilo u sabornici, piše Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa