Loris Peršurić novi predsjednik IDS-a Poreštine

0
Loris Peršurić
Loris Peršurić

Loris Peršurić novi je predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Poreštine, odlučeno je na Izbornoj skupštini u subotu, 25. siječnja, u Poreču.

Martina Fratucanov izabrana je za potpredsjednicu Zajednice podružnica IDS-a Poreštine, dok je Jadranka Fabac izabrana za tajnicu, a Vladimir Čuš za člana predsjedništva.

Predsjednik ZP IDS Poreštine Loris Peršurić kazao je kako je uloga predsjednika Zajednice podružnica, prije svega, koordinirati aktivnosti podružnica IDS-a na tom području, stoga je pozvao sve članove IDS-a na jedinstvo.

-  Očekujem da kroz daljnji rad budemo još složniji te da zajedno doprinosimo jačanju IDS-a na ovim prostorima, ali i razvoju naše Poreštine, istaknuo je Peršurić.

Novi predsjednik ZP IDS-a Poreštine zaključio je kazavši da „zajedničkim trudom i zalaganjem možemo još puno toga napraviti kako bi IDS dodatno ojačao i to je ono čemu moramo od danas težiti“.

Na Skupštini glasovalo  se također o kandidatima za viša tijela IDS-a. Za potpredsjednika IDS-a predložen je Nivio Stojnić, dok je za člana predsjedništva IDS-a izabran Marin Grgeta.  Za člana Garantnog odbora IDS-a predložena je kandidatura Denisa Žužića.

Marin Grgeta
Marin Grgeta
Nivio Stojnić
Nivio Stojnić

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa