Ivan Zak i The Night Express za kraj Božića u Buzetu

0
Ivan Zak
Ivan Zak

Manifestacija Božić u Buzetu, koja ove godine doživljava svoje šesto izdanje, u subotu 28. prosinca donosi zadnju etapu ovogodišnjeg malog glazbenog maratona dobre zabave. Nakon dvaju odličnih koncerata, koje su pred prepunim šatorom na buzetskoj Mašimovoj škuji priredili nenadmašni Jole i legendarni Dražen Zečić, sutra nas očekuje dvostruka glazbena poslastica: nastupi mladog i energičnog Ivana Zaka, te trenutno najpopularnijih glazbenih zabavljača u Istri - The Night Express Banda!

Atmosferu posljednje večeri ovogodišnjeg Božića u Buzetu sigurno će zapaliti Ivan Volarić Zak, mladi pjevač čiji se glazbeni uspon dogodio nakon objave pjesme Bolja od najbolje. Ova je pjesma u kratkom roku postala regionalni hit i danas bilježi više od 9 milijuna internetskih pregleda. Veliki uspjeh potvrdio je pak autorskom baladom Tko mi te krade, koja je osvojila srca publike i radijski eter.

The Night Express Band
The Night Express Band

Ivanu Zaku te će se večeri u nastojanju da do usijanja dovedu atmosferu u šatoru pridružiti i trenutno najbolji i najpopularniji glazbeni zabavljači istarskog pouotoka, The Night Express Band! Sve one koji su bar jednom posjetili neki od njihovih nastupa ne treba posebno pozivati, uvjereni smo da su već odlučili gdje će tog 28. prosinca navečer…          

I ovogodišnje, šesto po redu izdanje Božića u Buzetu ponudilo je tako atraktivan zabavno-glazbeni program te pravu glazbenu feštu, koja je svim ljubiteljima dobre glazbe i još bolje zabave zagarantirana zahvaljujući odabiru ovogodišnjih izvođača. Posjetitelji ove tradicionalne manifestacije u organizaciji buzetske Radio Zone, čiji su pokrovitelji -  također tradicionalno - Grad Buzet i Favorit pivo, mogli su se tako i ove godine opustiti i zabaviti uz neke od najboljih zabavljača hrvatske i istarske glazbene scene.

Dodajmo kako je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Božića u Buzetu Favorit pivo, a pokrovitelj je tradicionalno Grad Buzet. Više informacija o manifestaciji može se pronaći na internet stranicama Radio Zone Buzet (www.radio-zona.hr) ili na Facebook stranici Božića u Buzetu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa