Đankarlo Žužić potvrđen za predsjednika IDS-a Tar-Vabriga

0
Đankarlo Žužić
Đankarlo Žužić

Đankarlo Žužić ponovno je izabran za predsjednika Općinske podružnice IDS-a Tar Vabriga na Izbornoj skupštini održanoj u petak, 20. prosinca. Žužić se zahvalio svim prisutnim članovima poručivši kako će u narednom razdoblju opravdati ponovno mu ukazano povjerenje te je istaknuo kako mu je želja da se u narednom mandatu u rad podružnice uključi što veći broj sumještana.

- Nastavit ćemo s dosadašnjim aktivnostima, ali u planu su, također, nove aktivnosti i ideje. Kao i do sada otvoren sam za sve sugestije kako bi zajednički uspješno provodili politiku IDS-a, naglasio je Žužić.

Novi-stari predsjednik smatra da uvijek postoji prostor za poboljšanje, te je zaključio da samo „zajedničkim entuzijazmom i energijom možemo maksimalno iskoristiti mogućnosti koje imamo kako bi dodatno ojačali IDS na području Tar-Vabrige“.

Za članove predsjedništva OP IDS-a Tar-Vabriga izabrani su Debora Kokolo, Sanja Žužić, Valter Knapić, Luka Žužić, Remiđo Mušković, Anton Stojnić, Fabrizio Labinaz, Franko Kodan, Marko Momić i Mirko Labinac. OP IDS-a Tar-Vabriga za kandidata za potpredsjednika IDS-a je predložila Nivia Stojnića,  dok je Denis Žužić kandidat za garantni odbor IDS-a. Za fiducijare su izabrani Klaudio Gašparini, Aldo Kodan, Valter Knapić, Mirko Labinac, te njihovi zamjenici Željko Bernaca, Franko Kodan, Alen Salamun i Silvano Stojnić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa