566 eurokonzalting sdz webbanner istarski v2

Pula: Dimitriju Kačini Giovanniniju uručena donacija za kupnju pomagala

0
Osigurano je 36.900 kuna što je dostatno za kupnju prijeko potrebnog gusjeničara koji će Dimitriju olakšati kretanje i uvjete života
Osigurano je 36.900 kuna što je dostatno za kupnju prijeko potrebnog gusjeničara koji će Dimitriju olakšati kretanje i uvjete života

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Pule Robert Cvek i pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić, zajedno s inicijatorom humanitarnog koncerta “Klape i prijatelji” Danielom Sponzom, 23. prosinca su uručili vrijednu donaciju Puljaninu Dimitriju Kačini Giovanniniju (30) koji je nakon nesreće 2011. godine ostao invalid.

Prodajom ulaznica te donacijom Istarske županije, tvrtke Bauhaust i Crvenog križa uz potporu i organizaciju Grada Pule i tvrtke Brioni d.d. Pula, osigurano je 36.900,00 kuna što je dostatno za kupnju prijeko potrebnog gusjeničara koji će Dimitriju olakšati kretanje i uvjete života.

“Drago mi je što smo uspjeli pomoći i skupiti dovoljno novaca za kupnju pomagala koji će Dimitriju povećati kvalitetu života”, kazao je pročelnik Matić, dodavši kako se nada da će gusjeničar u dom mladog Puljanina stići u što kraćem roku.

Daniel Sponza istaknuo je kako će i dogodine organizirati humanitarnu akciju, a s obzirom na to da su ulaznice za humanitarni koncert u INK-u planule u trenu, ubuduće će se koncerti održati barem dvije večeri za redom.

Zadovoljan Dimitrij i njegova obitelj od srca su se zahvalili svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. “Jako je teško prevaliti sve te stepenice od stana do izlaza i zato hvala svima koji su se odazvali akciji”, kazao je Dimitrij. Svi zainteresirani koji nisu uspjeli doći do karte za koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade u petak u INK-u, snimku koncerta mogu pogledati za Božić na pulskoj Tv Novoj u 19 sati.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/KA

Do: 27.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA