Franco Cattunar izabran za predsjednika IDS-a Brtonigle

0
Franco Cattunar
Franco Cattunar

Franco Cattunar jednoglasno je izabran za predsjednika Općinske podružnice IDS-a Brtonigla na Izbornoj skupštini održanoj 19. prosinca, u Brtonigli.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se svim članovima na ukazanom povjerenju te je naglasio kako će nastaviti s radom svojeg prethodnika Alessandra Nemaza, koji ostaje u predsjedništvu podružnice.

- Želja mi je povećati broj aktivnosti s ciljem osnaživanja OP IDS-a Brtonigla i povećanja njenog članstva, posebice učlanjivanjem što većeg broja naših mladih sumještana.

- Isto tako, u mandatnom razdoblju koji je pred nama, nastojat ćemo više surađivati s ostalim podružnicama kako bi zajedničkim trudom ojačali IDS Bujštine, poručio je predsjednik OP IDS-a Brtonigle Franco Cattunar.

Na Skupštini za članove Predsjedništva OP IDS-a Brtonigla izabrani su: Marija Hilj, Marinela Fakin Bibalo, Renato Spitz, Kristijan Beaković, Edi Žudić, Petar Palčić, Lino Ferenac, Franco Fernetich, Bruno Ravalico, Stefano Sissot, Joško Morgan i Alessandro Nemaz.

Za fiducijare Sabora IDS-a su izabrani Stanko Mohorović, Mile Kosanović i Marcelliano Fernetich, a kao njihovi zamjenici Lučano Valenta, Ivan Paić i Adriano Dešković.

Na Skupštini je, također, potvrđena kandidatura Kristijana Beakovića za potpredsjednika ZP IDS-a Bujštine te je iskazana podrška Borisu Miletiću kao kandidatu za predsjednika IDS-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa