Božić u Buzetu: Jole otvara mali maraton vrhunske glazbene zabave

0
Jole će nastupiti u subotu 21. prosinca na buzetskoj Mašimovoj škuji
Jole će nastupiti u subotu 21. prosinca na buzetskoj Mašimovoj škuji

Manifestacija Božić u Buzetu, koja će ove godine doživjeti svoje šesto izdanje, započinje u subotu 21. prosinca, kada će u šatoru na buzetskoj Mašimovoj škuji nastupiti Joško Čagalj, popularni Jole, vrhunski glazbeni zabavljač, vlasnik brojnih hitova, od kojih se mnogi neizostavno nađu na repertoaru svake fešte.

Svi oni pak koji sutra, u subotu 21. prosinca, dođu u Buzet, imat će priliku biti dijelom glazbene fešte koju će uživo predvoditi - sam Jole! Dobar provod i vrhunska zabava stoga su zagarantirani! A da publika „zagrijana“ dočeka zvijezdu večeri, kojeg u medijima nazivaju i „ministrom glazbene zabave“, pobrinut će se grupa „Nočni skok“, ovdašnjoj publici također vrlo dobro znanog sastava iz susjedne Slovenije.

Podsjetimo kako će na sam Božić, 25. prosinca, šator na Mašimovoj škuji ugostiti ljubimca istarske publike, jedno od najpopularnijih imena hrvatske lakoglazbene scene, Dražena Zečića! Popularni Zeko s nizom svojih glazbenih uspješnica, koje je teško i nabrojati, zasigurno će svih dodatno razgaliti i zabaviti na tu posebnu, blagdansku večer, pa će Buzet i ovoga Božića zasigurno biti središtem dobre glazbe i još bolje zabave, ne samo u Istri već i u susjedstvu, sve od Kopra do Rijeke! I ove će se večeri za „zagrijavanje“ publike pobrinuti ekipa iz „Nočnog skoka“.

Nakon Zečića mali maraton vrhunske glazbene zabave u Buzetu nastavlja se 28. prosinca, kada će atmosferu zapaliti Ivan Volarić Zak, mladi pjevač čiji se glazbeni uspon dogodio nakon objave pjesme Bolja od najbolje. Ova je pjesma u kratkom roku postala regionalni hit i danas bilježi više od 9 milijuna internetskih pregleda. Veliki uspjeh potvrdio je pak autorskom baladom Tko mi te krade, koja je osvojila srca publike i radijski eter.

Ivanu Zaku te će se večeri u nastojanju da do usijanja dovedu atmosferu u šatoru pridružiti i trenutno najbolji i najpopularniji glazbeni zabavljači istarskog poluotoka, The Night Express Band! Sve one koji su bar jednom posjetili neki od njihovih nastupa ne treba posebno pozivati, uvjereni smo da su već odlučili gdje će tog 28. prosinca navečer…

I ovogodišnje izdanje Božića u Buzetu ponudit će tako atraktivan zabavno-glazbeni program te pravu glazbenu feštu, koja je svim ljubiteljima dobre glazbe i još bolje zabave zagarantirana zahvaljujući odabiru ovogodišnjih izvođača. Posjetitelji ove tradicionalne manifestacije u organizaciji buzetske Radio Zone, čiji su pokrovitelji -  također tradicionalno - Grad Buzet i Favorit pivo, moći će se tako opustiti i zabaviti uz neke od najboljih zabavljača hrvatske i istarske glazbene scene.

U ovim ne baš laganim vremenima ljudi traže trenutke zabave i opuštanja, kako bi bar nakratko u danima blagdana pobjegli od svakodnevnih problema, a ovogodišnje izdanje Božića u Buzetu odabirom izvođača i zabavljačkim konceptom same priredbe to im i omogućuje, poručuju organizatori iz Radio Zone, dodajući kako vjeruju da će publiku, pored odabira izvođača, obradovati i prihvatljive cijene ulaznica, pa će tako ulaznice za Joletov nastup 21. prosinca, kao i za nastup Ivana Zaka te The Night Express Banda 28. prosinca, biti 70 kuna, dok će ulaznica za koncert Dražena Zečića na sam Božić stajati tek 10 kuna više.

Dodajmo kako je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Božića u Buzetu Favorit pivo, a pokrovitelj je tradicionalno Grad Buzet. Više informacija o manifestaciji može se pronaći na internet stranicama Radio Zone Buzet ili na Facebook stranici Božića u Buzetu.

Ivan Zak
Ivan Zak
Dražen Zečić nastupit će u Buzetu na sam Božić
Dražen Zečić nastupit će u Buzetu na sam Božić

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa