Osnovana Općinska podružnica IDS-a u Oprtlju: Roberta Kalčić izabrana za predsjednicu

0
Roberta Kalčić
Roberta Kalčić

Roberta Kalčić izabrana za predsjednicu Općinske podružnice IDS-a Oprtalj na Osnivačkoj skupštini, 12. prosinca, u Oprtlju. Novoizabrana predsjednica zahvalila se članovima na ukazanom povjerenju naglasivši kako ju ono obvezuje da podružnicu vodi savjesno i odgovorno.

- U narednom mandatu želja mi je povećati članstvo te uključiti u rad i aktivnosti podružnice što veći broj mladih tako da zajedno s našim iskusnijim, starijim članovima učinimo našu Općinu još ljepšim i ugodnijim mjestom za život svih mještana.

- Očekujem da kroz daljnji rad budemo složni, da zajedničkim snagama i radom donesemo boljitak ovoj zajednici te da štitimo i razvijamo našu Oprtaljštinu i Istru. Večerašnjim osnivanjem podružnice IDS-a dobili smo priliku da aktivno vodimo politiku IDS-a, a isto tako da izvršavamo naše obveze prema stranci koje do sada nismo bili u mogućnosti, zaključila je predsjednica IDS-a Oprtlja ujedno se zahvalivši načelniku Aleksanderu Krtu koji je pokazao svih ovih godina uspjeh  time što je održao IDS na vlasti na ovom području, ali i na pruženoj podršci pri osnivanju ove podružnice“.

Na samome kraju, prisutnima se obratio politički savjetnik IDS-a Emil Soldatić istaknuvši, između ostalog, kako je ovo jedino predsjedništvo podružnice u kojem prevladavaju žene. Za potpredsjednika OP IDS-a Oprtalj izabran je Ivan Ipša, a za tajnicu Barbara Vežnaver Antonac.

Za članove Predsjedništva su izabrani: Roberta Kalčić, Ivan Ipša, Barbara Vežnaver  Antonac, Katja Soldatić, Maja Šavron, Sebastijan Bančić, Daniel Coslovich, Martina Bazjak i po funkciji načelnik Aleksander Krt. Na Skupštini su izabrani i fiducijari Ivan Ipša i Daniel Coslovich, a za njihove zamjenike Barbara Vežnaver Antonac i Maja Šavron.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa