Denis Diković novi predsjednik IDS-a Marčane

0
Denis Diković
Denis Diković

Denis Diković izabran je za novog predsjednika Općinske podružnice IDS-a Marčana, na Izbornoj skupštini održanoj 6. prosinca u Marčani.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Diković je istaknuo kako će se u predstojećem mandatu, kao predsjednik podružnice te kao općinski vijećnik, zalagati za bolji i kvalitetniji život svih mještana Općine Marčana.

- Nastavit ću stopama svog dugogodišnjeg prethodnika Ferucia Radolovića kojem se, također, ovom prilikom zahvaljujem. Želja mi je, uz pomoć dugogodišnjih iskusnih članova  stranke, okrenuti se više mladima te povećati njihov broj u podružnici.

- Općinu Marčana razvijat ćemo u gospodarsko i ekonomski poželjno područje s kvalitetno opremljenom infrastrukturom i revitaliziranim kulturno povijesnim naseljima i dobrima te osiguravati kvalitetnu zaštitu naše sredine, istaknuo je novoizabrani predsjednik dodajući kako će se kontinuirano provoditi ravnomjeran prostorno planski razvoj i voditi  briga o održivom razvoju prostora.

- Od Općine Marčana želimo stvoriti prepoznatljivu turističku destinaciju s kvalitetnim sadržajima koji će pružati kvalitetan smještaj, miran odmor te prepoznatljivu gastro ponudu u prelijepom krajoliku na istočnoj obali istarskog poluotoka, zaključio je Diković.

Za članove Predsjedništva OP IDS-a Marčana izabrani su: Marijan Kostešić, Predrag Pliško, Diego Biljuh, Maurizio Maurel, Tanja Radeka, Darko Petrić, Robert Čalić i Maja Percan.

Na Skupštini su ujedno odabrani i fiducijari Bojan Šarić i Indira Ruba te njihovi zamjenici Manuel Vitasović i Ferucio Radolović, priopćeno je iz IDS-a.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA