Stižu i psi tragači: Potraga za nestalim Jugovićem još traje

0
Pero Jugović nestao je u četvrtak 24. listopada u poslijepodnevnim satima
Pero Jugović nestao je u četvrtak 24. listopada u poslijepodnevnim satima

"Nestali još uvijek nije pronađen, a potraga se nastavlja na širem području istočno od Pazina", kazala je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović u odgovoru na pitanje o tijeku potrage za nestalim Perom Jogovićem iz Foškići.

Naime, u potrazi sudjeluje policija, vatrogasci, lovačka udruga, pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja i članovi lokalnog konjičkog kluba. Svi oni pretražuju teren istočno od Pazina oko Foškići, odnosno oko Mrakove stancije i Rogovića. U detaljnoj potrazi tijekom jučerašnjeg dana policajci su obilazili stambene zgrade na Novom naselju kraj Foškići.

U potrazi sudjeluje i obitelj te prijatelji i susjedi nestalog, a sada je pretraženo oko 40 tisuća kvadratnih metara terena, no bez rezultata. U potragu bi se uskoro trebali uključiti i psi tragači.

Da podsjetimo, 56-godišnji Pero Jugović nestao je u četvrtak 24. listopada u poslijepodnevnim satima. Tada se udaljio s osobnim vozilom Renault Clio, sive boje, registracijske oznake PU 990-HZ. Automobil kojim se nestali udaljio pronađen je nedaleko mjesta prebivališta.

Jugović je visok 174 centimetara prosijede je kose i kestenjaste boje očiju, a ima izraženije brkove. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu datuma rođenja (29. 6. 1957.). U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice, tamnosivu pletenu majicu s prugama, sivu jaknu i crne cipele.

PU istarska apelira na građane, ukoliko imaju bilo kakva saznanja o nestalom, da se jave policiji na broj 192 ili u Policijsku postaju Pazin na 052 538 139 ili na e- mail adresu istarska@policija.hr.

Nestao Pero Jugović iz Foškići kraj Pazina: Policija i vatrogasci pretražuju područje

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa