novi laureati

Na Danu Istarske županije dodijeljene županijske zahvalnice

Piše: Istarski.hr

26.09.2024 - 13:17

Jučerašnja svečana sjednica Skupštine Istarske županije, u povodu 25. rujna - Dana Istarske županije, bila je prilika da se iskaže zahvalnost pravnim i fizičkim osobama za ostvarene rezultate i izniman doprinos razvoju raznih djelatnosti i područja. Zahvalnice Istarske županije laureatima je uručio župan Boris Miletić uz prisustvo predsjednice Skupštine Sandre Ćakić Kuhar.

Za izniman doprinos u promicanju i brendiranju Istarske županije kao vinske regije zahvalnica je uručena Udruzi vinogradara i vinara Istre 'Vinistra' povodom 30. obljetnice djelovanja, a primio ju je predsjednik Udruge Luka Rossi.

 

Za izniman doprinos u promicanju glazbene umjetnosti Istarske županije zahvalnica je dodijeljena mješovitom pjevačkom zboru 'Roženice' Pazin, povodom 45. obljetnice djelovanja, a uručena je dirigentici Zbora Ines Kovačić Drndić.

Za izniman doprinos u promicanju Istarske županije kroz umjetnička ostvarenja na području glazbe zahvalnica je dodijeljena i pjevaču, tekstopiscu, glazbenom producentu i predstavniku Hrvatske na Pjesmi Eurovizije 2024. Marku Purišiću, poznatijem kao Baby Lasagna, koju je u njegovo ime preuzeo otac Dragan Purišić.

Za izniman doprinos na području zdravstvene skrbi Istarske županije zahvalnica je pripala Orjana Čačić Momčilović, dr. med. spec. hitne med., voditeljici Ispostave Rovinj Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

Za  izniman doprinos u razvoju prometne infrastrukture i jačanju gospodarstva u Istarskoj županiji zahvalnica je dodijeljena tvrtki Bina-Istra d.d., povodom realizacije značajnih prometno-infrastrukturnih projekata u Istarskoj županiji, a uručena je generalnom direktoru Bina-Istre d.d. Dariju Siliću.

Tweet

Posljednje novosti