bravo, nk banjole!

NEVJEROJATNA PRIČA: Nema karata za Banjole - Dinamo? Ima, ako je Istarski.hr pisao o vama!

Piše: Igor Radić

25.09.2024 - 14:15

Znate Aleksandera Glovackog iz okolice Zielone Góre, tamo na zapadu Poljske. Teško? Ma, kako ne znate, pa pisali smo o njemu, evo neki dan dok je gledao susret Potpićna i Marčane. Poljak putuje svijetom, fanatično prati seoski nogomet, a posebno voli Šišan. Osebujan lik po mnogočemu. Propustili ste, pročitajte.

Javio nam se danas Aleksander – jer već smo prijatelji -  oko podneva. Rado bi, kaže, gledao utakmicu šesnaestine finala nogometnog Kupa Hrvatske u Banjoloma, gdje stiže Dinamo, ali sve su karte rasprodane. Fešta u selu, a on ne može blizu.

 

„Znaš koga koji prodaje ili nekoga u NK Banjole koji može pomoći?“, piše majstor na tečnom hrvatskom.

Ne znamo, k vragu, ali znamo da je Aleksander iz njegove privremene baze u Moščenicama do Banjola sigurno stigao autostopom, jer to je njegov stil. Teško nam je, ali nema pomoći… Morat će u neki kafić pa preko TV-a pratiti tekmu.

Aleksander Glovakci zaljubljen je u Istru i istarski nogomet (Snimio: I. Radić)

Ipak, život nekad stvarno ispiše lijepu priču… Pa domalo stiže druga poruka: „Pokazao sam im vaš članak i pronašli su kartu za mene!“. I uz SMS fotka ulaznice.

Provjerili smo još jednom farba li nas to Poljak, na što će ovaj: „Da, da, prijatelju, zbog vašeg članka“.

Eto, sve je lako kad... Istarski.hr piše o vama! Naš frend će, kladimo se, navijati za Banjole, jer on voli slabije. A i potpisnik će također, jer ovakav potez Banjola razoružava i najveće dinamovce…

Tweet

Posljednje novosti