Svi na livadu!

Dođi u kvart: Stoja u subotu življa nego ikada. Pregršt radionica i glazba za kraj

Piše: Istarski.hr

24.09.2024 - 17:07

Manifestacija „Dođi u kvart" održat će se u subotu, 28. rujna, na Stoji na livadi u Kochovoj ulici. Program ispunjen radionicama započinje onom za najmlađe u 10 sati u režiji Puppete, a u sklopu koje će oni najmlađi uz pomoć roditelja moći ukrasiti dobivenu lutku.

Sat vremena kasnije Croatia ACT Foundation priredit će radionicu, u kojoj će sudionici izrađivati narukvice koje mogu darovati drugima. Istovremeno udruga Birikina izvest će predstavu „Pale sam na svijetu".

 

Gradska knjižnica i čitaonica Pula ponovno sudjeluje s ciklusom edukativno-kreativnih radionica „Mali ljudi, veliki snovi: obiteljske pričaonice". Ovoga puta u središtu radnje jedan je od najvećih izumitelja Nikola Tesla, čija će strast za izumima i nevjerojatna postignuća biti predstavljena djeci.

U podne će AB Original imati street dance nastup te breakdance radionicu. ART studio pripremio je, pak, onu u kojoj će se koristiti grafička tehnika linorez na papiru i tkaninii. Uz glazbenike Big Banda Pula u 13.30 sati nastupit će vokalni solisti Iva Gortan i Daniele Ferro.

Tweet

Posljednje novosti