Istra Inspirit na Špancirfestu u Varaždinu

0
Istra Inspirit predstavit će se na varaždinskom Špancirfestu
Istra Inspirit predstavit će se na varaždinskom Špancirfestu

Na Špancirfestu koji se ove godine održava od 28.08. do 1.09. na ulicama i trgovima Varaždina Istra Inspirit će se predstaviti svojim programom.  Interaktivni glazbeno-scenski program Istra Inspirita „Putujmo kroz vrijeme - Devet doživljaja, more osjećaja, bezbroj okusa, jedna Istra“ održava se u petak, 30.08. na gradskim ulicama Varaždina, a kreće iz dvorišta palača u 12.00 sati (Mitska bića Istre – program namijenjen djeci), 14.00 sati (Crispo), 16.00 sati (Vještica Mare), 18.00 sati (Jules Verne: Bijeg iz Kaštela), 20.30 sati (Svjetionik ljubavi i multimedijalno predstavljanje svih Inspirit doživljaja).

Ovi glazbeno-scenski performansi na interaktivan će način učiniti goste Špancirfesta aktivnim dijelom priče, likovima istarskih legendi, mitova i priča. Scenski doživljaj Istra Inspirita osmišljeni su pod redateljskom palicom Petre Blašković.

Istra Inspirit je projekt istoimene udruge te Istarske županije, Turističke zajednice Istre i Istarske razvojne turističke agencije koji obogaćuje kulturno turističku ponudu poluotoka, oživljavanjem povijesnih događaja na autentičnim lokacijama, kroz uprizorene istarske legende i mitove.

Svaki Inspirit doživljaj uključuje obavezno piće dobrodošlice, tematski usklađenu večeru, razgled povijesnih lokaliteta na kojima se održava manifestacija, živu glazbu prilagođenu određenom povijesnom trenutku i niz iznenađenja. Projekt je već u svom začetku prepoznat kao važan kulturno-turistički proizvod te je nagrađen prestižnim nagradama u zemlji i inozemstvu. Gosti mogu kupiti karte s početnom cijenom od 200 kuna ili 100 kuna (Mitska bića Istre) te se informirati o brojnim popustima i paketima na stranici http://www.istrainspirit.hr. Posebno ističemo obiteljski popust te besplatan ulaz za mlađu djecu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa