Neobičan oglas: Hvala Pazinjanima na poštenju i humanosti, što je danas rijetkost!

0
Oglas je izazvao znatiželju prolaznika
Oglas je izazvao znatiželju prolaznika

"Mnogima od Vas sam osobno veoma zahvalan iz više razloga na Vašem poštenju i humanosti, što je danas rijetkost! Zato Vam nudim svoje usluge pituranja, unutarnjeg krečenja Vaših stanova, kuća, kao i farbanje stolarije, ograda, garaža itd. Kvalitetno i uredno. Sve po dogovoru! Cijena moga rada Vama je isključivo samo Vaša poštena ponuda!! ", dio je teksta oglasa, koji je osvanuo na improviziranoj oglasnoj ploči u centru Pazina.

Pozivom na broj naveden u oglasu, javio nam se Aleksandar. Teška financijska situacija, priča nam, prislila ga je da potraži dodatni izvor zarade te da posao potraži i na ovaj način.

Naime, Aleksandar i njegova supruga su se prije godinu dana preselili iz Pule u Pazin. Nedugo nakon što su preselili, supruga se teško razboljela i preminula. U tim trenucima kada je trebao pomoć, Aleksandar je, kaže, doživio takvu humanost i ljudskost koja je danas rijetkost.

"Takvo razumijevanje ljudi, od stručnih službi do običnih ljudi, nigdje nisam doživio. Nitko me nije razočarao", ispričao nam je Aleksandar, koji je upravo oglasom htio zahvaliti svima koji su mu pomogli u tim teškim trenucima, a isto tako i svim Pazinjanima jer, kako kaže, ne postoji osoba koja nije pokazala humanost i razumijevanje.

"Pazin je malo mjesto, ali jedno od rijetkih mjesta gdje se može naići na tako visoku socijalnu osjetljivost", naglasio je Aleksandar zahvaljujući nam na tome što smo ga nazvali i što će i ovim putem imati priliku zahvaliti dobrim ljudima u Pazinu. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa