U Puli otvoren festival moderne tehnologije Visualia

0
Foto: Lens media
Foto: Lens media

U organizaciji udruge Sontius 20. kolovoza održan je prvi dan festivala moderne tehnologije 3D video mappinga i dizajna rasvjete Visualia.

Festival je započeo projekcijom velikog 3D video mappinga na pulskom Forumu u 22:00 sata u trajanju od točno devet minuta. Ondje se okupilo oko 800 zainteresiranih, koji su sa velikim oduševljenjem popratili ovaj događaj.

Projekcija „3D MAPPING FORUM“ premijerno je prikazana u ožujku ove godine, te su organizatori na zahtjev pulske i šire publike navedenu projekciju reprizirali prvu festivalsku večer.

Nakon projekcije, veliki broj posjetitelja s Foruma uputio se u festivalski klub u Dom hrvatskih branitelja, gdje se održalo i službeno otvorenje ovogodišnjeg festivala Visualia.

Festivalski voditelj ondje je svim prisutnima poželio dobrodošlicu te predstavio festivalski program koji se sastoji od mini video mappinga polaznika edukativnih radionica i svjetlosne predstave „LUX Garden“ koja se održavala svakih sat vremena. Nešto više o realizaciji samog projekta rekao je organizator Festivala Marko Bolković, koji se još jednom zahvalio Gradu Puli, Istarskoj Županiji i Turističkoj zajednici grada Pule, kao i partnerima Festivala – ARA Electronic, AudioLab, LAV Studio, LENS Media.

Za pozitivnu atmosferu i ugodno druženje uz plesne ritmove pobrinula se domaća DJ grupa Breakaholics i VJ Zeko.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE

Do: 06.08.2020.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/CA U FAST FOOD-U

Do: 06.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RUKOVATELJ/ICA RADNIM STROJEVIMA-BAGERIST/ICA

Do: 06.08.2020.

VIŠNJAN-VISIGNANO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA

Do: 07.08.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA