Flego uputio čestitiku Mikeli Ristoski povodom osvajanja zlatnih medalja

0
Mikela Ristoski je u Pragu osvojila dvije zlatne medalje (Foto: hpo.hr)
Mikela Ristoski je u Pragu osvojila dvije zlatne medalje (Foto: hpo.hr)

U povodu osvajanja zlatnih odličja Mikele Ristoski na Svjetskom prvenstvu za osobe s intelektualnim teškoćama, istarski župan Valter Felgo uputio je čestitku slavljenici i Atletskom klubu Medulin:

„Ono ponajbolje što se može dati Hrvatskoj atletskoj reprezentaciji daje naša paraolimpijka Mikela Ristoski. Ona se vratila sa Svjetskog prvenstva za osobe s intelektualnim teškoćama, održanom od 10. do 16. lipnja u Pragu, s dva zlata odličja - na 100 metara, te u troskoku, u kojem je rezultatom od 11,54 metra postavila i novi svjetski rekord.

Draga Mikela, ovim veličanstvenim rezultatima ispisali ste najljepšu stranicu istarskog i hrvatskog sporta. U Istarskoj smo županiji posebno ponosni na  Vaše sportske uspjehe, jer na taj  način samo potvrđujete širom svijeta dobar glas našega kraja, koji je svjetskom paraolimpijskom sportu podario mnogo vrijednih rezultata.

U svoje ime i u ime Istarske županije upućujem Vam, tim povodom, najiskrenije čestitke sa željama da s jednakim uspjehom i dalje nastupate na velikim atletskim priredbama“, poručio je istarski župan Valter Flego.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa